Diensten

Auto spuiten

Auto spuiten

Bij sommige vormen van autoschade is het alleen nodig om een auto te spuiten. Deze klus klinkt simpeler dan het daadwerkelijk is. U doet er daarom goed aan om uw auto te laten spuiten door een professioneel schadehersteller. Deze weet precies welke kleuren er gebruikt moeten worden en weet de beste methode voor het aanbrengen van de verf. Daarnaast beschikt een autospuiter over de juiste materialen om een auto deskundig te spuiten.

Lees Meer

Uitdeuken

Uitdeuken

Heeft uw auto een deukje opgelopen? Bij 0800 Autoschade kunt u terecht voor een schadehersteller die gespecialiseerd is op het gebied van uitdeuken. Als er een grote deuk in uw auto zit, waarbij er ook sprake is van lakschade, is spuitwerk onvermijdelijk. Maar voor het uitdeuken van kleine(re) deuken, wordt er steeds vaker een nieuwe techniek toegepast. Met deze techniek is uitdeuken zonder spuiten heel goed mogelijk. Uitdeuken zonder spuiten klinkt misschien gemakkelijk, maar dat is het niet. De deuk wordt uit de auto gedrukt met een speciale techniek en dit vereist vakmanschap.

Lees Meer

Schadeherstel

Schadeherstel

Voor schadeherstel aan uw auto kunt u via 0800 Autoschade contact opnemen met de schadehersteller bij u in de buurt. Onze specialisten voeren iedere reparatie aan uw auto uit. Dit varieert van spotrepair tot de reparatie van bekleding, het uitdeuken, lakschadeherstel en de vervanging van ruiten.

Lees Meer

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een autoschadebedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Autoschade en maak direct een afspraak met uw schadehersteller.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.