Schadeherstel regelt u via 0800 Autoschade

Voor schadeherstel aan uw auto kunt u via 0800 Autoschade contact opnemen met de schadehersteller bij u in de buurt. Onze specialisten voeren iedere reparatie aan uw auto uit.

Reparaties variƫren van spotrepair tot de reparatie van bekleding, het uitdeuken, lakschadeherstel en de vervanging van ruiten. Laat dit soort herstel door een professional uitvoeren, dan weet u zeker dat het goed gebeurd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

SchadeherstelAls u een afspraak maakt met een specialist op het gebied van schadeherstel, wordt er eerst gekeken welke reparatie uw auto nodig heeft en hoelang dit gaat duren. Daarnaast worden andere zaken, zoals de afhandeling met uw verzekeraar, voor u geregeld. Een schadeherstelbedrijf heeft vaak voldoende ervaring met verzekeringsmaatschappijen, vaak weet men precies hoe uw schadezaak aangepakt moet worden. Dit scheelt u een hoop rompslomp. Daarnaast bieden veel autoschadebedrijven u een leenauto aan als uw auto ter reparatie bij een schadehersteller staat.

Ook voor herstel aan andere voertuigen kunt u terecht bij ons landelijke autoschadenetwerk. De aangesloten autoschadebedrijven voeren in veel gevallen ook schadeherstel aan uw caravan, camper, boot of motor uit. Hierbij kunt u denken aan een versleten laklaag van uw boot, een kras op uw camper of het overspuiten van uw motor. Het verschilt per autoschadebedrijf of zij ook andere voertuigen dan uw auto behandelen, vraag voor de zekerheid even naar de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een autoschadebedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Autoschade en maak direct een afspraak met uw schadehersteller.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.