Uitdeuken zonder spuiten

Heeft uw auto een deukje opgelopen? Of bent u aangereden en zit er een flinke deuk in de zijkant? Bij 0800 Autoschade kunt u terecht voor een schadehersteller die gespecialiseerd is op het gebied van uitdeuken.

Als er een grote deuk in uw auto zit, waarbij er ook sprake is van lakschade, is spuitwerk onvermijdelijk. Maar voor het uitdeuken van kleine(re) deuken, wordt er steeds vaker een nieuwe techniek toegepast. Met deze techniek is uitdeuken zonder spuiten heel goed mogelijk. Uitdeuken zonder spuiten klinkt misschien gemakkelijk, maar dat is het niet. De deuk wordt uit de auto gedrukt met een speciale techniek en dit vereist vakmanschap.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten:

  • Korte reparatietijd
  • Tot 70% goedkoper dan andere herstelmethodes

Kleine autoschade: uitdeuken en meer

UitdeukenMensen denken bij kleine autoschade vaak aan deuken in de auto. Beschadiging is er in alle soorten en maten, dus niet alleen het uitdeuken hoort hierbij. U kunt 0800 Autoschade ook inschakelen voor bijvoorbeeld hagelschade, krassen en schade aan het dashboard.

Pas als uw voertuig total loss is verklaard kan hij niet meer gerepareerd worden, maar er moet heel wat gebeuren wil het zover komen. Veel vormen van autoschade kunnen heel simpel hersteld worden, zodat u uw auto weer tot een veilig vervoersmiddel kunt rekenen.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een autoschadebedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Autoschade en maak direct een afspraak met uw schadehersteller.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.