Lakschade

Als u het niet kunt voorkomen, laat het dan herstellen.
Een kleine botsing, steenslag, per ongeluk een scherp voorwerp langs de auto halen, langs een muurtje rijden; lakschade is snel veroorzaakt. Als u dit niet laat repareren kan een kras gaan roesten, waardoor de lak nog verder beschadigd.

Alle 0800 Autoschade herstelbedrijven zijn bedreven in professioneel schadeherstel. Lakschade wordt zo vakkundig weggewerkt dat er naderhand helemaal niks meer van te zien is. Voor het herstel van lakschade worden verschillende technieken gebruikt, zoals geavanceerd polijsten of spotrepair. Als u uw lakschade door een professional wilt laten bijwerken, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij één van onze aangesloten autoschadebedrijven.

Herstel van lakschade in de perfecte kleur

Een kras wordt meestal eerst licht opgeschuurd en vervolgens behandeld met gekleurde en blanke lak. De vakman in uw regio zorgt ervoor dat er na de behandeling niets meer van de lakschade te zien is. De op te brengen lak kan in iedere gewenste kleur worden gemengd. U hoeft dus niet bang te zijn voor kleurverschil. Na het aanbrengen van lak, wordt het oppervlak glad en glanzend gemaakt door middel van polijsten. Kleine oppervlakkige krasjes en kringen worden in veel gevallen met een polijstmachine hersteld.

Maak gebruik van de expertise en ervaring van uw schadehersteller en vraag naar de mogelijkheden.

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een autoschadebedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Autoschade en maak direct een afspraak met uw schadehersteller.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.